sábado, 17 de septiembre de 2016

TEXTURED (FIN DE VERANO)

Hola chicas.
Hoy quiero presentar la ultima manicura de verano,pensando en la playa.He usado un esmalte efecto arena de color maron que recuerda de arena de las playas.El diseño con conchas es de la placa Sailor 07 de MoYou.

Buna fetelor.
Azi vreau sa va prezint o ultima manichiura de vara,facuta cu gandul la plaja.Am folosit o oja cu efect de nisip,culoare maro care aminteste de plaja.Modelul cu scoici este de pe placuta Sailor 07 de la Moyou.

Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro Oana - http://unghiutele.blogspot.ro Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza/ Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be Paula http://lucruriprivitedejosinsus.ro Andra Kat- http://andrakat.com Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/ Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro Camelia - http://darkpassion.ro/ Alina - http://alinapink.ro/ Violeta -https://www.instagram.com/alexandru... Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/ Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/ Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/ Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/...

6 comentarios:

 1. Salut. Oare de ce nu imi apar postarile tale in feed? Manichiura ta arata foarte dragut!

  ResponderEliminar
 2. Salut. Oare de ce nu imi apar postarile tale in feed? Manichiura ta arata foarte dragut!

  ResponderEliminar
 3. Foarte dragute...daaa cu dor de mare <3, pupicei <3

  ResponderEliminar
 4. Foarte frumoasa! PS: Vezi ca nu apar link-urile in articol.

  ResponderEliminar

Gracias por dejar vuestros comentarios.
Multumesc pentru comentarii.