miércoles, 9 de marzo de 2016

ESTAMPADO A MANO ALZADA

Hola chicas.
Hoy toca manicura para el reto organizado  de Raquel en su blog.El tema de hoy es una manicura a mano alzada,una técnica que a mi me cuesta bastante y creo que tengo mas de un año sin hacer ningún diseño de este tipo.He sacado mis colores acrílicos del cajon  para hacer unas flores one stroke.La manicura ha salido feisima asi que o me pongo practicar o vuelvo a mis placas de estampar..Os dejo con las fotos y os pido indulgencia ;)

Buna fetelor.
Azi e randul unei manichiuri pentru colaborarea organizata de Raquel pe blogul sau.Tema de azi este pictura free hand,o tehnica  ce nu o stapanesc bine,cred ca atrecut mai mult de un an de cand nu am mai facut un model de acest tip.Am scos din sertsr culorile acrilice pentru a face niste flori one stroke.Manichiura a iesit foarte urata iar concluzia este:ori ma pun pe practica ori ma intorc la placutele mele si la stampila.Va las cu pozele si va cer indulgenta ;)


7 comentarios:

 1. Nu stiu de ce spui ca nu stapanesti bine aceasta tehnica. Mie mi se pare un model foarte dragut si potrivit acestei perioade!

  ResponderEliminar
 2. Au iesit foarte bine, crede.ma pe cuvant :)

  ResponderEliminar
 3. Foarte frumoase sunt Cristina, sa mai faci, eu nu am talent deloc,curaj, te pup <3

  ResponderEliminar
 4. Buna. Ai un blog foarte frumos, iar astazi mi-am facut curaj sa-ti scriu.
  Eu as zice ca prima varianta este mai buna si mai satisfacatoare.Oricum talent si imaginatie ai. Spor la unghiute :) pupici

  ResponderEliminar
 5. Florile pictate sunt foarte frumoase. ♥ Sa desenezi mai des, pentru ca te descurci de minune.

  ResponderEliminar
 6. Realmente preciosa, me gusta muchisimo que te quedo la flor. Besitos!

  ResponderEliminar
 7. Multumesc mult fetelor pentru comentariile voastre.

  ResponderEliminar

Gracias por dejar vuestros comentarios.
Multumesc pentru comentarii.